top of page

OVER ONS

Home / Over ons

PSX_20231005_175817.jpg

Bavo G.

Bondsleiding 2018 - 

Ik ben Bavo Geerts, de hoofdleiding van KSA Ledeberg. Een titel die ik sinds 2018 met veel eer en trots draag. Hoewel ik deze titel alleen draag, voer ik in de praktijk de taken die hierbij komen kijken niet op mijn eentje uit!
Ik kan rekenen op de vele talenten in mijn leidingsploeg. Zo is er iemand die de inschrijvingen op digit in orde brengt, een groep die de KSA-shop voor zich neemt, een webmaster, een poef verantwoordelijke, een VZW voor ons gebouw te beheren… De vele taken en verantwoordelijkheden die komen kijken bij het runnen van onze KSA worden door vele schouders gedragen! Wat loop ik hier dan eigenlijk nog te doen?
Vele schouders wil ook zeggen veel communicatie! Deze communicatie verloopt het meest via mij. Ik volg de werkgroepen en afgevaardigden op, ik vraag updates en stuur bij waar nodig. Ik leid de maandelijkse bondstaven en stel berichten op voor de trekkers om naar de ouders en begeleiders door te sturen. Tevens ben ik ook ‘het gezicht’ van onze KSA. Ik ben het voornaamste aanspreekpunt. Ik ben er ook om mijn leiding bij te staan met raad en daad. Na 7 jaar zélf actief leiding te zijn kan ik heel wat van mijn ervaring delen met leiding die nog hun draai aan het zoeken zijn.

Mijn taak als hoofdleiding betekent voor de ouders dat ze bij mij terecht kunnen voor vragen en info over onze werking: wachtlijsten (hebben we voorlopig niet), proefperiodes, verzekeringen, kampperiodes, attesten voor de mutualiteit… Nieuwe en terugkerende leden schrijven zich bij mij in. Ook beheer ik de rekeningen van KSA Ledeberg waarbij ik alles netjes in ons digitaal kasboek plaats.

Ziezo, nu weten ook jullie wat meer over hoe onze werking achter de schermen werkt. Alhoewel ik “dé hoofdleider” ben, kan ik rekenen op heel veel hulp, steun en input van de leiding, de freelancers, de kampvrijwilligers en de leden van VZW Op Dreef. Alle complimenten die ik al heb mogen ontvangen over onze werking speel ik dan ook gretig door naar hun. Het is een eer het vertrouwen van al deze mensen te krijgen om de hoofdleiding van KSA Ledeberg te mogen zijn!

Jolijn G.

Bondsleiding 2007 - 2018

Sinds 1994 ben ik als klein meisjes begonnen bij de VKSJ, toen alleen nog maar meisjes. Een jaartje later werd onze groep gemengd met de jongens en werden we KSJ. Sinds september 2015 zijn we allemaal KSA geworden. Momenteel ben ik 21 jaar actief in deze toffe jeugdbeweging. Bij VKSJ, KSJ, KSA Ledeberg heb ik de beste herinneringen van mijn leven. Ik ben nu al een aantal jaren de hoofdleidster van deze groep en ik mag met trots zeggen dat we het goed doen. Samen met alle leiding en freelancers die zich afgelopen jaren hebben ingezet en degene die zich nu nog inzetten kunnen we spreken van een jonge dynamische groep. We hebben zin voor verantwoordelijkheid, kunnen veel plezier maken maar hebben vooral allemaal een hart voor kinderen. Wil je je kind(eren) de tijd van hun leven geven twijfel dan niet en laat ze naar KSA Ledeberg komen!

jolijnfoto_edited.jpg
bottom of page